Workation in Brabant

Een werkvakantie ofwel een Workation, sinds 2021 een bekend begrip in Nederland. Populair onder stedelingen die op zoek zijn naar ruimte en rust, om de creativiteit en focus te boosten.

Overdag neem je plaats aan één van de ruime tafels in het Gastenverblijf, welke werkplek is jouw favoriet? De werkplek met uitzicht op het groene landschap, de warme huiselijke sfeer in de woonkamer óf neem je buiten plaats aan de tuintafel?

Exclusief verblijf

Het hele Gastenverblijf is exclusief voor jou/jullie! Leef je eens uit op de trampoline, het doet wonderen voor de creativiteit. Niet alleen het springen op de trampoline, de gezonde buitenlucht, lange boswandelingen én de fluitende vogels bieden verrassend nieuwe inzichten. De batterij opladen tijdens een werkweek, het beste van beide werelden.

Hottub

Na een inspirerende dag stook je de houtgestookte hottub op om de dag in alle rust af te sluiten. Het warme water, de frisse buitenlucht én een goed glas wijn bieden ultieme ontspanning, je krijgt bijna het gevoel op vakantie te zijn.

Hottub-Gastenverblijf-Het Voorhuis-Tuin

Heisessies

Deze ontspanning delen met collega’s/vrienden? In totaal zijn er 4 slaapkamers aanwezig in het Gastenverblijf, waardoor deze locatie zich ook perfect leent voor heisessies. Wij hebben al veel collega’s terug zien komen omdat deze locatie alle belangrijke elementen heeft voor een succesvolle heisessie.

Kinderen

Liever met de kinderen op pad?

Zij gaan zich hier gegarandeerd vermaken! Tijdens het verblijf zijn er vele boerderij dieren die ze allemaal mogen verzorgen. Vergeet de ponytour door de bossen niet, hier hebben de kinderen het maanden later nóg over.

Ondertussen werken jullie rustig verder met uitzicht op de grote privé speeltuin waar de kinderen zich vermaken.

Voordat de kinderen naar bed gaan maken jullie nog een gezellig kampvuur in de tuin om de verse marshmallows te roosteren.

Gun jezelf deze ontspannen werkvakantie in de natuur, je zult verbaasd zijn van het effect op de productiviteit en creativiteit.

Boek nu