REVIEWS

Home/Reviews

Heerlijke tuin, met fruit- en notenbomen, veel gezellige hoekjes en tuinhuisje in de tuin, rustige omgeving, eigenaar verzorgt de tuin en de omgeving ( pony weiden ) met veel aandacht voor natuurlijke inrichting ( notenbomen en aanleg waterpoel ). Klein nadeel is de nabijheid van de snelweg, die alleen achter het huis licht hoorbaar is.

Het voorhuis van de oorspronkelijke boerderij is met veel passie en liefde ingericht, met aandacht voor retro meubelen en vele accessoires, we ontdekten telkens weer wat leuks van vroeger. De slaapkamers, bedden en 2 badkamers zijn van goede kwaliteit. De woonkeuken is compleet ( combi magnetron/oven toch aanwezig) maar de authentieke sfeer is behouden gebleven.

Familie Lievaart

In een prachtige omgeving staat dit huisje met een prachtige tuin. Er zijn meerdere zitjes/ terrassen waardoor je altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw kunt opzoeken.

Het huisje is knus en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De kamers zijn mooi en er staan prima bedden. De badkamers zijn schoon en voorzien van een goede douche. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. De kinderen hebben genoten van de tuin met fruit (dat ze ook mochten plukken) en de trampoline.

Familie Withagen

Huisje is direct gelegen aan weiland, meertje en bos. Ideaal om direct honden uit te laten.

Ruim en comfortabel huis met grote tuin en voldoende zon- en schaduwplek. Grote picknick tafel en luie zitjes, trampoline en kruiden en groentetuin waar we voor de BBQ (aanwezig) ruim uit mochten putten. Fijne slaapkamers en bedden, eenvoudige keuken.

Familie van Laar

Sehr schönes altes Haus mit einem sehr liebevoll gestalteten Garten! Eine perfekte Unterkunft für ein entspanntes Wochenende mit der Familie oder Freunden!

Familie Prins

Düsseldorf