VERGADERLOCATIE

Home/vergaderlocatie

Een bijzondere vergaderlocatie in het groen, jouw eerste stap naar een succesvolle bijeenkomst

Gastenverblijf Het Voorhuis is een bijzondere vergaderlocatie in het oergebied van Brabant: De Maashorst. Het zal je verbazen hoe de landelijke omgeving, prachtige tuin en huiselijke sfeer hun invloed uitoefenen op jou of op jouw team.

  • Vanaf de A50 afrit 17 (Ravenstein) sta je binnen 5 minuten bij Het Voorhuis
  • Parkeren kan gratis voor de deur
  • Wandel direct de polder/bossen in 
  • Kosteloos gebruik van de gigantische (pluk)bloementuin

Bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen, er is steeds meer vraag naar. Ieder met zijn eigen redenen. Wat is jouw reden om een bijzondere vergaderlocatie te boeken?

Wil jij jouw groep verrassen, op zoek naar een inspirerende omgeving of juist naar rust?


Bij Het Voorhuis vind je het allemaal.

Neem direct contact op

Bijzonder vergaderen en overnachten

Voor de harde werkers, die niet meer willen stoppen wanneer ze eenmaal op dreef zijn. Deze harde werkers combineren bijzonder vergaderen en overnachten. 

Overnachten doe je óók bij het Voorhuis, het is zelf mogelijk om het volledige Voorhuis te boeken. Dan beschikt het gezelschap over alle vier de tweepersoonskamers én dan zijn alle voorzieningen exclusief voor jouw gezelschap.

Tweedaagse heisessies of vergaderingen bij Het Voorhuis zijn vaak erg succesvol. De tijd wordt veel efficiënter benut dan bij een eendaagse bijeenkomst. In de avonden wordt er vaak nog doorgewerkt in de huiskamer, óf er ontstaan leuke ideeën onder het genot van een drankje bij de BBQ. Er zit in ieder geval niemand om 16.00 uur al op de klok te kijken en de files te checken.

Geef direct jouw wensen door

Heidagen

Heidagen ofwel heisessies zijn vaak ook meerdaags. De combinatie van deze bijzondere vergaderlocatie en de mogelijkheid om te overnachten is perfect voor heidagen in Herpen.

Een groene en rustige en prikkelarme omgeving, daar moet een locatie voor een heisessie meestal aan voldoen. Dat is vast de reden waarom Het Voorhuis vaak wordt geboekt voor heidagen. Het Atelier is onze vergaderlocatie en wordt gebruik als de centrale/plenaire plek. De verschillende (overdekte) hoekjes in de tuin lenen zich perfect om in groepjes uit elkaar te gaan. 

Meer informatie

Coachingsruimte huren

Steeds vaker dient het Atelier als coachingsruimte voor selecte groepjes tot 10 personen. Dit heeft alles te maken met de rust én focus die de coaches hier vinden. Een kleinschalige coachingsruimte huren in Brabant, in alle rust én in het groen is uniek. Wij zijn gek op deze groepjes, van meditaties tot rollenspellen, de prachtige bloementuin komt hier áltijd goed tot zijn recht.

Meer informatie over de coachingsruimte