HUISKAMER & KEUKEN

Home/Accommodatie/Huiskamer & Keuken

Huiskamer

Stap Het Voorhuis binnen en voel direct een warme en huiselijke sfeer. Ons vakantiehuis is ingericht met authentieke meubels die we in een nieuw jasje hebben gestoken. Veel accessoires in de woning zoals lampen en tafels zijn handgemaakt met hout en snoeimateriaal uit onze eigen tuin. Zo dragen we op deze manier ook graag ons duurzame steentje bij.

De huiskamer is een fijne sfeervolle plek om jezelf even terug te trekken. Met gratis Wifi, een huisbibliotheek, TV/DVD, een platenspeler én diverse spelletjes bepaal je zelf of je gaat voor ontspanning óf een avondje Brabantse gezelligheid.

Keuken

De karakteristieke keuken is van alle gemakken voorzien en is een heerlijke plek om een (uitgebreide) maaltijd te bereiden én te genieten van een lange avond tafelen.

Een BBQ buiten behoort ook tot de mogelijkheden. Er is een houtskool BBQ aanwezig en wil je wat groter BBQ-en dan is er ook een grote vuurschaal/BBQ bij te boeken.

De keuken is compleet uitgerust met een Douwe Egberts filterkoffie apparaat (inclusief filters). Een waterkoker, losse oven, vaatwasser incl. tabletten, twee koelkasten waarvan één met vriesvak en natuurlijk een 4-pits gasfornuis.