PONY’S & PAARDEN

Home/Paarden / Pony’s

Op vakantie met je paard? Dat kan!

Pony’s

Ga op wandel safari met onze pony’s.

Herman, Keet, Fenja, Heide en Moesje worden heel graag verzorgd en vertroeteld en vinden het heerlijk om samen op safari te gaan over de paden op de Erfdijk, direct gelegen aan het gastenverblijf. Leuk voor grote en kleine gasten!

Als je niet bij ons logeert, maar wel op stap wilt met de pony’s, dan kan dat natuurlijk ook. Een wandel pony safari met Herman, Keet, Fenja, Heide en Moesje kan in combinatie met een picknick, je bent dan 1 a 2 uur onderweg. Informeer naar de mogelijkheden. Op tijd reserveren is handig. (06-22822934)

Heerlijk er even tussenuit met het gezin in in het voorjaar?
Boek nu een verblijf bij Gastenverblijf Het Voorhuis en beleef de rust, ruimte en de natuur in een sfeervolle historische boerderij met het comfort van nu. Het is een hele fijne plek om te verblijven tijdens het thuiswerk-advies en voor als de kinderen thuis les krijgen. Na werk en school is er ontzettend veel te doen met het gezin.

Naast mooie ruiterroutes is nog veel meer te zien en te doen in de omgeving. Welke activiteit ga jij doen?

Paarden

Op vakantie met je paard? Dat kan!

Voor paardenliefhebbers is Gastenverblijf Het Voorhuis de hemel op aarde. Waar kun je nou even lekker op paardenvakantie, zonder dat je je druk hoeft te maken over praktische zaken? Bij Gastenverblijf Het Voorhuis ben je aan het juiste adres. Je ziet je paarden gewoon in de grote wei grazen vanuit je eigen slaapkamer. Heb je meerdere paarden? Wij bieden weidegang voor een groot aantal viervoeters en beschikken over een rijbak. Een trailer en/of menkar kun je gewoon op ons terrein parkeren. Je ziet, alles is voor je geregeld.

Kom je uit de Randstad en heb je geen trailer dan is de Paardentaxi wellicht de oplossing!

Erop uit!

En dan…als het zonnetje schijnt en de paarden zijn er klaar voor, trek je de prachtige omgeving in. Kijk vooral even in en rond de Herpse bossen voor prachtige lange bos- en buitenritten en menritten. Als je ons erf afrijdt, zit je metten op een nationale ruiterroute. Geniet ervan!

Plan je route!