WANDELEN & FIETSEN IN BRABANT

Home/UITETEN

Ontdek de culinaire hotspots rondom het Gastenverblijf

Het Gastenverblijf is voorzien van een uitgebreide keuken maar we begrijpen dat je ook één of meerdere van onderstaande pareltjes wilt ontdekken. Het Gastenverblijf bevindt zich middenin Bourgondisch Brabant, we delen graag onze favorieten op dit moment.

Prijsklasse gemiddeld

Pannenkoekenrestaurant Pan&Zo
Dit sfeervolle pannenkoekenrestaurant is gelegen in een bosrijk gebied waar je geniet van overheerlijke ambachtelijke gebakken pannenkoeken. Naast de lekkerste pannenkoeken kun je ook terecht voor een lunch, kop koffie of een gezellige borrel.

Linde Reek
Op de kaart vind je voor ieder wat wils. Het huiskamergevoel loopt als rode draad door het restaurant. Dit betekent dat je jouw eigen lunch samenstelt middels diverse (B)Reekbroodjes of één van de verse soepen. In de avond uit dit gevoel zich in casual dining.

Brass aan de Maas
Zoals de naam al zegt, een brasserie aan de Maas. In de zomer vertoef je hier heerlijk op het terras met uitzicht over de Maas, in de winter geniet je binnen van de sfeervolle omgeving.

Donato’s
Donato neemt je persoonlijk mee op een culinaire reis door Italië. Per ronde kies je 2 van de 56 gerechten zodat je zoveel mogelijk van zijn creaties kunt proberen.

Prijsklasse hoog

Restaurant Versaen
Liefde voor het vak… voor eten, wijnen, Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit, no-nonsense…… Samenkomend in een restaurant, gerund door chefkok Hans Derks; Restaurant Versaen in Ravenstein, vlakbij Oss.
Bekroond met een Michelinster in 2020 en 2021.

Restaurant Trien
Gewoon in Herpen, ongewoon goed. Djeffrey en Jolanda zorgen samen met hun team voor een onvergetelijke en smakelijke avond.