Je hoort het vaak: even ‘out of the box’ denken. Maar dat is lastig als je steeds maar in dezelfde zakelijke vergaderruimte bent. Om vrij te kunnen denken, te vergaderen, te brainstormen en ideeën op te doen, is het nodig dat je er écht even uit bent met je team. Dat je even opnieuw bij elkaar komt in een andere, huiselijke omgeving die inspireert, waar rust heerst en waar je teamleden zich direct thuis voelen.

Vergaderlocatie of trainingslocatie in het groen
Bij Gastenverblijf Het Voorhuis vind je precies die bijzondere vergaderlocatie of trainingslocatie die je zoekt. Vergaderen met kleinschalige groepen in een prachtige historische boerderij, midden in het groen. Wat dacht je van een post-it sessie aan de keukentafel in onze authentieke keuken, nieuwe ideeën bedenken in relaxte loungestoelen of letterlijk in het groen vergaderen op onze buitenterrassen? Bij ons kan het allemaal.

Heisessies en teambuilding met overnachting
Onze binnen- en buitenruimtes zijn bovendien ideaal voor het houden van trainingen, meerdaagse heisessies met overnachting of teambuilding. Ga bijvoorbeeld eens wandelen met de pony’s door de prachtige omgeving. Of voer opdrachten uit in groepjes op verschillende plekken in de tuin en kom weer samen in de vergaderruimte. Er zijn volop mogelijkheden!

Is deze bijzondere vergaderlocatie iets voor jouw team? Laat het ons weten.