Doorbreek het denkpatroon

Doorbreek het vaste denkpatroon door in een creatieve omgeving te vergaderen. Door de omgeving worden je zintuigen geprikkeld en ontstaat er meer ruimte voor nieuwe ideeën en een betere samenwerking.

‘Creativiteit is de basis van vernieuwing’

Overtuig je team met de nieuwe plannen voor komende weken/maanden op een originele manier. Even weg uit de kantoor omgeving. Stel je voor dat je samen met je team om een kampvuur zit, of in een gezellig tuinhuis met een sfeervol kacheltje, je vertelt de nieuwe plannen of ideeën waarna het team onderling kan na praten of brainstormen om de plannen vorm te geven en kom zo op de leukste, meest originele en effectiefste ideeën.

5 redenen waarom je buiten kantoor zou moeten vergaderen

  • Je krijgt er nieuwe energie van
  • Geeft de inspiratie en creativiteit een boost
  • Ontspannen vergaderen in de natuur
  • Efficiënter vergaderen
  • Buiten de kantoor omgeving vergaderen geeft voldoende tijd om te vergaderen. Omdat hiervoor een dag of dagdeel gereserveerd is en er dus geen andere spraken tussendoor gepland kunnen worden.

Wij bieden u een verrassend inspirerende vergader-, brainstorm-, workshop- en ontmoetingslocatie aan de rand van het natuurgebied De Maashorst.
Met alle benodigde faciliteiten: WIFI, internet, beamer, scherm of projectiewand is deze locatie perfect voor uw kleinschalige, zakelijke bijeenkomsten.