Een unieke stilte beleving midden in de natuur met meditatie, eenvoudige yoga, klank, bewustwording, rust en kampvuur.
Met 15 jaar ervaring in meditatie, klank en sjamanisme, begeleidt Stella de stilte dagen. Voor meer informatie: www.jijenjeleven.nl
Ontspannen rustgevende dagen voor jezelf, in kleine groepjes van maximaal 5 personen.

Beleef:
. Intense stilte in jezelf
. De heilzame werking van de natuur
. Helemaal niets hoeven/moeten
. Overgave aan het leven en oude patronen loslaten

Tijdens deze stiltedagen doen we:
. Helende meditaties/ eenvoudige beweging
. Stiltewandeling met bijzondere meditaties
. Klankontspanning/healing: laat je meevoeren door bijzondere klanken van o.a. harp, drum, klankschalen en zang
. Kampvuur met wat lekkers en eventueel meditatie/drummen
. Lekker vegetarisch eten uit eigen moestuin, thee uit kruidentuin en koffie e.d.
. Ruimte voor eigen vrije tijd

Hoe fijn is het om een paar dagen afstand te nemen van de dagelijkse hectiek, om terug te komen bij je ware zelf. Opnieuw voelen en ervaren wie jij echt bent. Je openen voor het leven en ontdekken wat echt belangrijk voor jou is. Je ontvangt verrassende inzichten en kijkt op een nieuwe manier naar je leven.
In onze maatschappij is vaak te weinig ruimte om diep te ontspannen. Hierdoor kunnen lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan als stress, onrust, angst.
Deelname aan de stilte dagen is een mogelijkheid om helemaal tot rust te komen, nieuwe energie en inzichten op te doen. Je stroomt makkelijker mee met de flow van je leven. Minder moeten is meer genieten.

Datums : in overleg

Aankomst maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Na kennismaking en uitleg programma, starten we met een fijne meditatie.
De stilte gaat dinsdagochtend in en eindigt woensdag om 15.00 uur. Rond 16.00 sluiten we af.

Prijs:
Volledig verzorgd verblijf € 490,- op een 1- persoonskamers. (2 persoonskamer is ook mogelijk)

Grenzend aan het oer- en natuurgebied De Maashorst ligt gastenverblijf Het Voorhuis waar we verblijven. Adres: Erfdijk 20 in Herpen.
Voor meer informatie: www.gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Voor informatie en aanmelden: info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl
Of mobiel 06-28883138

Ervaringen van deelnemers:

Wat hou ik van de stilte, het luisteren naar wat er echt toe doet in die stille momenten. Onder de zachte begeleiding van Stella werd je meegenomen in meditaties, wandelingen en fijne klanken. De prachtige locatie van Thea was een warm en inspirerend welkom en droeg zeker bij om volledig met jezelf te zijn. Dankjewel voor de fijne dagen.

Rian

Het waren fijne stiltedagen op een mooie plek in de natuur. Een prachtige tuin om te mediteren en ontspannen. Het programma zat goed in elkaar met diepe krachtige meditaties. Heel gevarieerd ook. Het huis en de kamers zijn heel mooi aangekleed en ingericht. Helemaal kloppend bij een retraite. Het eten was goed verzorgd en duidelijk met liefde gemaakt. Ik ben helemaal tot mezelf gekomen. Geïnspireerd en opgeladen ga ik verder op mijn levenspad.

Dankjewel Stella en Thea

Saskia

Het waren bijzondere mooie fijne dagen onder begeleiding van Stella. Stella helpt je om contact te maken met je kern; je geestelijke wereld. De afwisseling van begeleide meditatie, mindfulness-wandeling met pony’s, muziek en haar inlevend vertellend vermogen heeft mij prachtige reizen laten ervaren en antwoorden opgeleverd vanuit mijn ziel. De locatie Het Voorhuis straalt rust uit en de verzorging was top door Thea. Een aanrader voor wie meer uit zichzelf wil halen.

Petra

 

ontbijt
Klankbeleving
retraite in de tuin
Klankschalen
Trommelen