Ruimte voor Stilte en Meditatie: Terug naar je essentie.

Beleef een retraite met Stella Westerhof

Kom genieten van fijne stilte dagen op een prachtige plek midden in de natuur. Beleef twee bijzondere dagen voor jezelf, met meditatie en inspiratie in combinatie met heerlijk & puur eten en muzikale klanken.
Tijdens de retraite ervaar je op inspirerende wijze ontspanning,  verdieping en verbinding met jezelf.  O.a. door meditatie, mindfulness en beweging.

Het programma:

De retraite begint op maandag 7 juni  2021 met een ontvangst tussen 19.00 en 20.00 uur. Op woensdag en donderdag is er een afwisselend programma met meditatie, mindfulness, klankontspanning en healing. En natuurlijk ruimte voor jezelf om te ontspannen en te reflecteren. Tijdens de retraite is een individuele hoofdmassage/healing mogelijk.

Woensdag 9 juni 2021 sluiten we rond 16.00 uur af.

Fijn om te weten: Kleine groepjes tot 5 personen.

Waar:
Gastenverblijf Het Voorhuis Erfdijk 20, Herpen. Een plek midden in de natuur, waar we thee uit de kruidentuin drinken en vegetarisch eten uit de moestuin.
Voor meer informatie: www.gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Begeleider:
Stella Westerhof heeft 15 jaar ervaring in meditatie, klank en sjamanisme.
Tijdens de retraite is er de mogelijkheid voor individuele sessies: hoofdmassage en/of klankhealing met o.a. klankschalen.
Voor meer informatie: www.jijenjeleven.nl

Prijs en aanmelding:
Volledig verzorgd verblijf € 290,- op basis van een 1-persoons- kamer.

Voor informatie en aanmelden: info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Ervaringen van deelnemers:

Wat hou ik van de stilte, het luisteren naar wat er echt toe doet in die stille momenten. Onder de zachte begeleiding van Stella werd je meegenomen in meditaties, wandelingen en fijne klanken. De prachtige locatie van Thea was een warm en inspirerend welkom en droeg zeker bij om volledig met jezelf te zijn. Dankjewel voor de fijne dagen.

Rian

Het waren fijne stiltedagen op een mooie plek in de natuur. Een prachtige tuin om te mediteren en ontspannen. Het programma zat goed in elkaar met diepe krachtige meditaties. Heel gevarieerd ook. Het huis en de kamers zijn heel mooi aangekleed en ingericht. Helemaal kloppend bij een retraite. Het eten was goed verzorgd en duidelijk met liefde gemaakt. Ik ben helemaal tot mezelf gekomen. Geïnspireerd en opgeladen ga ik verder op mijn levenspad.

Dankjewel Stella en Thea

Saskia

Het waren bijzondere mooie fijne dagen onder begeleiding van Stella. Stella helpt je om contact te maken met je kern; je geestelijke wereld. De afwisseling van begeleide meditatie, mindfulness-wandeling met pony’s, muziek en haar inlevend vertellend vermogen heeft mij prachtige reizen laten ervaren en antwoorden opgeleverd vanuit mijn ziel. De locatie Het Voorhuis straalt rust uit en de verzorging was top door Thea. Een aanrader voor wie meer uit zichzelf wil halen.

Petra

 

ontbijt
Klankbeleving
retraite in de tuin
Klankschalen
Trommelen