Ruimte voor stilte en meditatie: Terug naar je essentie.
Beleef een retraite met Stella Westerhof.

Een ideale periode om naar binnen te keren. De dagen worden korter, verstillend donker. We verlangen naar stilte, rust en vertraging. Net als de natuur keren we naar binnen, naar onze essentie.

Heb je behoefte aan rust in deze periode? Dan herken je misschien ook wel dat je het moeilijk vindt om aan die behoefte toe te geven en er ‘tijd’ voor te maken. Steeds meer mensen ervaren stilte en rust als een luxe. Dit terwijl het essentieel is voor je functioneren en het plezier in de dingen die je doet. Om te voorkomen dat een gezonde dosis stress omslaat in burn-out of andere klachten.

Tijdens de retraite ervaar je op een prettige manier ontspanning, kennis, inspiratie, verdieping, plezier en verbinding met het Licht in jou.
We bewandelen een pad dat je de kans biedt om in nauw contact te zijn met jezelf, je innerlijke wijsheid en innerlijk weten. We maken gebruik van meditatie (loop-, klank- en geleide meditatie), mindfulness en beweging. Je ontdekt hoe je weer vertrouwen krijgt in jezelf en vooral ook in het leven. Je laat oude (beperkende) patronen los en ontdekt hoe je in overgave leeft. De natuur die ons tijdens de retraite omringt helpt ons hierbij.

Het programma:
De retraite begint op dinsdag (4 februari 2020) met een aankomst tussen 19.00 en 20.00 uur. We maken kennis met elkaar bij een gezellig vuurtje buiten of bij de warme kachel in het tuinhuisje.
Woensdag (5 februari 2020) : beweging, meditatie, mindfulness, klankontspanning/healing, ruimte voor jezelf.
Donderdag (6 februari 2020)  : beweging, meditatie, mindfulness, ruimte voor jezelf. We sluiten af tussen 15.00 en 16.00 uur.
De groep zal uit niet meer dan 8 mensen bestaan.

Waar:
Grenzend aan het oer- en natuurgebied De Maashorst ligt gastenverblijf Het Voorhuis waar we verblijven bij Tom en Thea van Leeuwen. Adres: Erfdijk 20 in Herpen. Een plek midden in de natuur, waar we thee uit de kruidentuin drinken, en vegetarisch eten uit de moestuin.
Voor meer informatie: www.gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Begeleider:
Stella Westerhof heeft 15 jaar ervaring in meditatie, klank en sjamanisme.
Tijdens de retraite is er de mogelijkheid voor individuele sessies: hoofdmassage en/of klankhealing met o.a. klankschalen.
Voor meer informatie: www.jijenjeleven.nl

Prijs en aanmelding:
Volledig verzorgd verblijf € 290,- op basis van een 2-persoons kamer.
Toeslag 1- persoons kamer € 40,00 (op basis van beschikbaarheid)
Als je interesse hebt of vragen meldt je alvast aan (voorinschrijving) via: info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl
of mobiel 06-28883138

‘Stop het lawaai in je hoofd, zodat je de wonderbaarlijke geluiden van het leven kunt horen. Dan kun je een authentiek, diep leven leiden’ (Thich Nhat Hanh)

ontbijt
Klankbeleving
retraite in de tuin
Klankschalen
Kampvuurtje