Ruimte voor Ontspanning en Verstilling

Een dag echt in stilte, jezelf ontmoeten, even afstand nemen van je dagelijkse bezigheden. Je ervaart wie je werkelijk bent en wat belangrijk is in jouw leven. Door verschillende meditaties, klankhealing/ontspanning en wandelend omringt door natuur, worden je zintuigen extra geopend. Hierdoor ervaar je o.a. klanken, meditaties, in de puurste vorm. Als je gedachten rustig zijn, sta je meer open, je bent in het hier en nu. Er ontstaat ruimte voor een heldere kijk in je leven. Vanuit verwondering, overgave en vertrouwen.

Na koffie/thee en uitleg, gaan we samen de stilte in. De dag bestaat uit verschillende meditaties (adem, loop, mindfulness), klankontspanning. We gaan bij mooie bomen en andere plekjes stil staan/zitten, waar we de rust ervaren. Natuurlijk zijn er ook momenten voor jezelf. Onze gastvrouw Thea zorgt voor een heerlijke vegetarische lunch en versnaperingen uit de moestuin.

Je gaat opgeladen, geïnspireerd naar huis, met tips om in je dagelijkse leven stilte te ervaren en te leven vanuit verwondering en overgave.

De stilte dag wordt verzorgt door Stella Westerhof (www.jijenjeleven.nl)

Wanneer:       in overleg
Locatie:          Gastenverblijf Het Voorhuis
Tijd:                 10.00 tot 16:00 uur
Bijdrage:        € 95,00 (breng je iemand mee, dan is de bijdrage € 85,00 p.p.)

Voor informatie en aanmelden: info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Ervaringen van deelnemers:

Wat hou ik van de stilte, het luisteren naar wat er echt toe doet in die stille momenten. Onder de zachte begeleiding van Stella werd je meegenomen in meditaties, wandelingen en fijne klanken. De prachtige locatie van Thea was een warm en inspirerend welkom en droeg zeker bij om volledig met jezelf te zijn. Dankjewel voor de fijne dagen.

Rian

Het waren fijne stiltedagen op een mooie plek in de natuur. Een prachtige tuin om te mediteren en ontspannen. Het programma zat goed in elkaar met diepe krachtige meditaties. Heel gevarieerd ook. Het huis en de kamers zijn heel mooi aangekleed en ingericht. Helemaal kloppend bij een retraite. Het eten was goed verzorgd en duidelijk met liefde gemaakt. Ik ben helemaal tot mezelf gekomen. Geïnspireerd en opgeladen ga ik verder op mijn levenspad.

Dankjewel Stella en Thea

Saskia

Het waren bijzondere mooie fijne dagen onder begeleiding van Stella. Stella helpt je om contact te maken met je kern; je geestelijke wereld. De afwisseling van begeleide meditatie, mindfulness-wandeling met pony’s, muziek en haar inlevend vertellend vermogen heeft mij prachtige reizen laten ervaren en antwoorden opgeleverd vanuit mijn ziel. De locatie Het Voorhuis straalt rust uit en de verzorging was top door Thea. Een aanrader voor wie meer uit zichzelf wil halen.

ontbijt
Klankbeleving
retraite in de tuin
Klankschalen
Trommelen