Krijtverf meubels & workshop
Maak kennis met het gebruik van krijtverf om uw meubels te restylen op een duurzame manier. Gebruik hiervoor een eigen meubelstuk of juist het theekastje dat u van oma gekregen heeft. Krijtverf geeft meubels een vintage en hippe look, die past binnen ieder interieur.

Workshop: zelf aan de slag
Geef uw meubelstuk een frisse nieuwe uitstraling. Geen idee hoe u dit aanpakt? Volg dan bij Atelier GrUUn een workhop werken met krijtverf.

De workshop bestaat uit twee dagen. U neemt hier voor uw eigen kastje of meubelstuk mee dat u wilt opknappen. Misschien heeft u een meubelstuk dat u een tweede leven wilt geven of heeft u via marktplaats een meubelstuk gevonden dat u met krijtverf wilt aanpassen aan uw interieur?

Meld je hier aan of neem contact op voor meer informatie

Bij Gastenverblijf Het Voorhuis staan diverse voorbeelden van meubelstukken, die wij hebben opgeknapt. Wilt u een keer komen kijken? Maak dan een afspraak.

Uw meubelstuk laten opknappen
Vindt u het eng om zelf met uw antieke kast aan de slag te gaan? Besteed het werk dan uit aan Atelier GrUUn. Uw meubelstuk is bij ons in goede handen. Wij geven uw kast, stoel of lamp een prachtige restyling met krijtverf. Ook geven wij kleuradvies. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

terug naar Atelier GrUUn