INSPIRATIELOCATIE

Een verrassend inspirerende vergader-, brainstorm-, workshop en ontmoetingslocatie aan de rand van het natuurgebied De Maashorst. De afslag van de A50 brengt je in 5 minuten bij Gastenverblijf en Inspiratielocatie Het Voorhuis. Voor teambuilding,

Vergaderen
Op zoek naar een unieke vergaderbeleving? Inspiratielocatie Het Voorhuis biedt voor kleinschalige groepen een mooie, landelijke omgeving waar in alle rust vergaderd kan worden. Met de benodigde WIFI, internet, beamer, scherm of projectiewand is deze locatie perfect voor je kleinschalige, zakelijke bijeenkomsten.

Workshops
Je workshops komen bijzonder goed tot hun recht in de inspireerde en rustgevende locatie; zowel buiten als binnen in het atelier of de vergaderruimte kunnen creatieve, training of voorlichting gegeven worden. Je kunt van ons aanbod gebruik maken of de ruimten huren om voor je eigen inspirerende workshops of coaching activiteiten te gebruiken.

Tuin
Naast de faciliteiten van de ruimten zijn er ook veel mogelijkheden om in de tuin energie op te doen, voor teambuilding of brainstormensessies te organiseren.

Steeds vaker kijken bedrijven verder dan de traditionele teambuilding activiteiten. Een nieuwe eco-vriendelijke trend, met een bijkomend gezondheidsvoordeel voor medewerkers, waarbij de teambuildingssessie in de tuin of in het bos georganiseerd wordt. Deze zogenaamde heidagen* zorgen dat de kracht van de natuur zijn werk kan doen velerlei wijze.

Heidag

Een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf, of medewerkers van een afdeling, op een externe, vaak afgelegen locatie waar men in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen kan organiseren. Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord op de hei, maar in principe is iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt.

Studies wijzen namelijk uit dat medewerkers die direct contact hebben met planten een lager stress niveau en hogere mentale scherpte hebben.

Overnachten
In de prachtige, landelijke omgeving kun je desgewenst ook gebruik maken van onze overnachtingsfaciliteiten. Inspiratielocatie biedt een perfecte combinatie van gastvrijheid, rust, natuur en… inspiratie!

Informatie volgt Informatie volgt spoedig

Informatie volgt.