In het mooie Brabantse dorpje Herpen, in een omgeving van prachtige natuurgebieden en slaperige kerkdorpjes, vindt je Gastenverblijf Het Voorhuis. Het is de perfecte plek om met je vrienden, familie of bedrijf te komen ontspannen en genieten van een heerlijk huisgemaakt high tea en Lavendel workshop.

Let’s go back to basic!
Lavendel body scrub maken op basis van essentiële oliën! Een goede, natuurlijke scrub geeft je een frisse en stralende huid. Ervaar de zuivere kracht die lavendel je geeft, laat je zintuigen voelen, ruiken en proeven. Ontdek hoe je zelf, in een handomdraai een (h)eerlijk product maakt op basis van essentiële oliën, welke ingrediënten je kunt gebruiken, en hoe je deze mengt tot een verfrissende body scrub. Stel jezelf eens voor wat een heerlijk cadeau voor jezelf, of om iemand te geven.

High tea arrangement ‘In het Voorhuis’:
High Tea en bodyscrub maken en genieten van een heerlijke high tea verwennerij. Tijdens de 2,5 uur durende workshop blijft het High Tea buffet staan, en kun je blijven proeven en genieten.

Deze high tea workshop is in samenwerking met La Vie Lavande bij Gastenverblijf het Voorhuis en wordt gegeven op aanvraag.

Kosten: € 45.- per persoon.

Indien je voorkeuren hebt wat betreft eten, laat het ons weten op  info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Voor alle arrangementen reserveren gewenst.
Minimaal 6 personen. Grotere groepen dan 8 personen op aanvraag.