Exclusieve kunstcollectie

De natuurlijke vorm van hout is de basis van onze inspiratie. Daardoor laten we ons leiden. We hakken, schuren, polijsten en verfijnen de oorspronkelijke vorm vervolgens tot nieuwe lijnen. Zo creëren wij natuurlijke sculpturen van hout.

Verkoop & expositie van exclusieve beelden
Wij creëerden onze eigen exclusieve kunstcollectie van hout. Deze collectie, of een deel ervan, exposeren wij regelmatig in samenwerking met andere kunstenaars uit de regio.

Overige houten sculpturen zijn op afspraak te bezichtigen bij gastenverblijf Het Voorhuis.

Uw eigen, persoonlijke beeld op aanvraag
Ter gelegenheid van een huwelijk, pensionering, herdenking, afstuderen of ander bijzonder moment ontwerpt grUUn graag een persoonlijke houten sculptuur. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een mooi resultaat. Het ontwerp bespreken wij samen met u zodat het resultaat geen verrassing is. Tenzij u dat wenst natuurlijk!

Verhuur van houten sculpturen
Onze houtsculpturen zijn niet alleen te koop maar ook te huur voor uw exclusieve evenement. Kleed uw exclusieve (evenementen) locatie, restaurant of beursstand aan met een houtsculptuur van GrUUn en geef uw locatie meer uitstraling en warmte. Ook kleden wij uw (tuin)feest sfeervol aan met onze sculpturen en desgewenst met mooi gestylde bloemstukken.

… terug naar Atelier GrUUn