ACTIVITEITEN

Home/Omgeving/Activiteiten

Activiteiten…

De rust vind je bij Het Voorhuis, het avontuur vind je om de hoek. Dit zijn de leukste activiteiten om er samen óf in groepsverband een dagje op uit te gaan. Welke activiteit kies jij?

Voor de waaghalzen

Klimpark Uden
Klimpark in Uden; gemoedelijk en veilig. Het klimpark bevat diverse routes en heeft diverse ziplines. Ga jij klimmen op 1,2, 3, 5, 12 of 14 meter hoogte?

Billy Bird Park Hemelrijk
Van goud zoeken tot de familieachtbaan en van het speelcircus tot aan zeeroversland, aan één dag heb je waarschijnlijk niet genoeg in dit avonturenpark.

Let’s row
Via www.letsrow.nl huur je heel eenvoudig jouw opblaasbare SUP. Een compleet Stand Up Paddle board pakket in een handige rugzak. Bekijk de leukste routes op de website van Let’s row.

Activiteiten met dieren

Maashorst Paardentochten
Verken Natuurgebied De Maashorst te paard. Met een 2-span paardenwagen ga je op avontuur door de prachtige bossen, vennen en stuifduinen van Herperduin. Jan de paardenman maakt het voor iedereen comfortabel, goed of slecht ter been, jong of oud.

Alpacafarm Vorstenbosch
Alpaca’s zijn hip! Vlakbij Het Voorhuis vind je Alpacafarm Vorstenbosch. De kinderen vermaken zich hier met een Alpaca Wandeling een Meet & Greet of een speurtocht. De actieveling kiest voor een bootcamp of yogales tussen de Alpaca’s.

Dierenpark Ziezoo
Op 14 km van Het Gastenverblijf vind je Dierenpark Ziezoo. Kinderen maken van heel dichtbij kennis met de diversiteit van de natuur. Uit elk continent zijn de meest bijzondere dieren vertegenwoordigd. Perfect uitstapje voor een leerzame én indrukwekkende dag. Tip; het park is 365 dagen per jaar geopend.

Boerengolf bij Boer Bens
Lekker lopen in de natuur en door de weilanden.
Dus uiterst geschikt voor familiefeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, kinderfeestjes of gewoon een gezellig uitje. Iedereen kan het spelen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Actieve workshops

Wooijse Hof
Workshops, teambuilding activiteiten, solexen tochten en meer. Reserveer een gezellige activiteit met vrienden, familie of collega’s bij de Wooijse Hof. Of volg een leuke workshop, gericht op voeding en natuur.

Jeanine Cuisine
Iedereen die het leuk vindt om te koken is welkom bij Jeanine Cuisine. Met haar kookworkshops kook je weer eens wat anders! proberen? Je kunt bij haar terecht vanaf 4 personen.

De Schaapshoeve
Bij De Schaapshoeve kun je deelnemen aan interessante workshops en cursussen, zoals het maken van je eigen bamboefluit of rainstick, eren klank-creatie workshop of een kalmerende meditatie avond.

Smederij Franken
Wat dacht je van het smeden van je eigen werkstuk bij ambachtelijke Smederij Franken op een ouderwets kolenvuur in combinatie met een fietstocht over kleine landweggetjes?

Ontspanning

De Meerkes
Écht ontspannen doe je bij De Meerkes, een fantastische rustige omgeving op slechts 3,5 km van Het Voorhuis. Maak gebruik van de privé sauna en maak de ervaring compleet met een massage, pakking of andere ontspannen behandeling.

De Kriekeput
Ga eten, spelen of zwemmen bij De Kriekput, op 3 km afstand van Het Voorhuis. Vanaf april tot en met de herfstvakantie kan jong en oud hier terecht voor een hoop zwemplezier. De moderne overkapping gaat bij mooi weer open.

Golfbad Oss
Een avontuurlijk en overdekt golfslagbad vlakbij het centrum van Oss. Ervaar de golfslag, de drie glijbanen, ontspan in één van de bubbelbaden of duik even in de sauna.

De hort op

Bike Adventure
De leukste in- en outdoor games in groepsverband. Van escaperooms tot puzzeltochten, alle games zijn ingericht voor jong én oud. Bekijk de website van Bike Adenture voor alle mogelijkheden.

Boerensolex
Bij ons om de hoek vind je Boerensolex. Ontdek de Maasdijk en de historische stadjes, veerpontjes en jachthavens, jij beslist want er zijn meerdere routes beschikbaar. van 2 tot wel 90 personen, overdag of in de avond, de keuze is reuze!

Fotoshoot
Een gezellig familieweekend vieren is natuurlijk ook een uniek moment om ook samen met de hele familie een gave fotoshoot te doen.