ACTIVITEITEN

Home/Omgeving/Activiteiten

Activiteiten…

Welke activiteiten kies jij?

Huur mountainbikes, stadsfietsen of bijzondere fietsen bij Bike Adventure, of boek een verrassende groepsactiviteit.

Een gezellig familieweekend vieren is natuurlijk ook een uniek moment om ook samen met de hele familie een gave fotoshoot te doen.

Rijd met de auto de Liberationroute van de gemeente Landerd langs Brabant Remembers verhalen, luisterzuilen van de Liberationroute Europe en monumenten en musea, die samen de impact van de oorlog op Noord-Brabant zichtbaar maken

Ga de paden en de lanen in met een van de prachtige uitgezette mountainbike– en wandelroutes in de Brabantse omgeving, direct te starten vanuit ons erf.

Huur een Solex bij Boerensolex om ontspannen over de landweggetjes en de dijken te kunnen toeren.

Reserveer een gezellige activiteit met vrienden, familie of collega’s bij de Wooise HofOf volg een leuke workshop, gericht op voeding en natuur.

Ga eten, spelen of zwemmen bij De Kriekeput. Het zwembad is vanaf april tot en met de herfstvakantie open en is gegarandeerd plezier bij warm en koud weer  door de mooie overkapping.

Geniet van een heerlijk diner of lunch bij restaurant Trien in Herpen of wandel er naar toe voor een bezoekje aan de ijssalon.

De dagelijkse stress even ontvluchten? Een dagje heerlijk ontspannen? In alle vrijheid genieten van uw eigen sauna? Bij Privé Sauna & Wellness De Meerkes ontbreekt het u werkelijk aan niets om een dag of dagdeel te relaxen.

Wat dacht je van het smeden van je eigen werkstuk bij ambachtelijke Smederij Franken  op een ouderwets kolenvuur in combinatie met een fietstocht over kleine landweggetjes?

Iedereen die het leuk vindt om te koken is welkom bij Jeanine Cuisine. Met haar kookworkshops kook je weer eens wat anders! proberen? Je kunt bij haar terecht vanaf 4 personen.

Bij De Schaapshoeve kun je deelnemen aan interessante workshops en cursussen, zoals het maken van je eigen bamboefluit of rainstick, eren klank-creatie workshop of een kalmerende meditatie avond.

Ontdek de Maashorst Paardentochten b.v. op een tweespan kar met gids en ga mee op avontuur door de prachtige bossen, vennen en stuifduinen van Herperduin.

Bekijk de omgeving